Chazelle 24300, St. Front La Riviere

€ 59.000,- k.k.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 59.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Bouwvorm
bestaande bouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Omschrijving

UITZONDERLIJK VOORDELIGE KANSPAKKER!

In het prachtige groene landschap van de Dordogne, in het zuidwesten van Frankrijk, ligt het typisch Franse dorpje Saint-Front-la-Riviere. In dit dorpje staat een mooi project te koop van ca. 200 m2 woonoppervlakte. Het ligt heerlijk landelijk met een perceelo... lees meer

UITZONDERLIJK VOORDELIGE KANSPAKKER!

In het prachtige groene landschap van de Dordogne, in het zuidwesten van Frankrijk, ligt het typisch Franse dorpje Saint-Front-la-Riviere. In dit dorpje staat een mooi project te koop van ca. 200 m2 woonoppervlakte. Het ligt heerlijk landelijk met een perceeloppervlakte van 1700 m2 eigen grond met diverse fruitbomen!

Ondanks dat er reeds begonnen is met de renovatie dient de woning nog verder opgeknapt te worden; vloeren en muren zijn reeds gedaan alsmede alle constructief dragende delen van het object. Wegens privé omstandigheden is de eigenaar helaas niet in staat om de bouw verder voort te zetten en zoeken wij een enthousiaste en handige nieuwe eigenaar die er zijn hand niet voor om draait om de verbouwing door te zetten en aan een nieuw avontuur te beginnen. Vergunningen en bouwtekeningen van de architect liggen voor u klaar om een prachtig en ruim opgezette logement te realiseren; op de begane grond zal dan een ruime woonkamer komen alsmede een heerlijke woonkeuken, waar tevens een doorgang mogelijk is naar het ‘bakhuis’, de plek waar de originele en functionerende pizzaoven staat; een gemetselde op hout gestookte oven.
Op de eerste verdieping zullen een badkamer en 4 slaapkamers gereed gemaakt moeten worden, waarvan één de ‘master bed room’ die een afmeting krijgt van circa 20 m2. Tevens bestaat er nog een ruimte voor een (berg)vliering.


Het dorp ligt in de buurt van het stadje Notron (ca. 15km.) met al zijn faciliteiten, zoals supermarkten, winkels, gezellige markten, restaurants en diverse bezienswaardigheden.
Tevens is de ligging van het dorp te midden van de grote steden zoals Périgeux, Angoulême en Limoges.
Richting Limoges rijdt u door het prachtige regionale natuurpark Périgord-Limousin. Dit gebied kent veel verschillende landschappen, zoals snelstromende beken en rivieren, bossen, weilanden, velden en rivierdalen. Een schitterende omgeving met een zeer rijke en overvloedige flora en fauna. Tevens is er op sportief en cultureel gebied ook veel te ontdekken!
Kortom: een rustige, maar veelzijdige plek om te wonen of vakantie te vieren met diverse mogelijkheden en uitvalswegen voor u of uw gasten!


Brochure

Locatie

Contact opnemen